Mitt Liv

  • Melvin

  • Melvin

  • Melvin

Berättat av Melvin

Född 2011. Ala skola. 6c.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

27.02.2024

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag är 13 år.

fyller år 12 februari.

bor i söråker.

Gillar roblox (spel).

Hatar skolan.

Har många vänner.

Jag är cool.

Jag har en iphone SE av apple.

Min familj är rik.

Jag är ganska rolig tycker mina vänner

Jag lyssnar på rock och pop.

Mina favorit artister och band är Taylor swift, Arctic Monkeys, The weeknd och The neighbourhood.

Jag är svensk, lite amerikansk, lite samisk och lite norsk.

Gillar kultur och nöje.

Min favorit maträtt är Tacos & Sushi.

Jag har varit i spanien 3 gånger, Finland 1 gång och Turkiet 1 gång.

YOLOOOOOO!!!

YOU ONLY LIVE ONCE!

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej! Jag heter Melvin Johansson och går i 6:an på Ala skola som ligger i byn samhället. Imorse när jag vaknade 07:00 hade jag huvudvärk och gick upp för att ta ett glas av min monster energy mango loco drink, energy drinks är populärt bland ungdommarna i dagens samhälle.

Jag tog på mig mina vita mjukis byxor och min mjuka vita kofta och tog torr schampo i håret då det inte såg fräscht ut sen jag inte duschade sen dagen innan. Jag bor väldigt nära skolan så jag går till skolan och de tar typ minst 3 minuter.

När jag är framme på skolan typ 07:45 så är min vän Disa på plats men annars är det väldigt tomt i korridoren. 08:00 så släpper min Mentor Marika in oss för att ha Religons Tid i 50 minuter (religons tid är religons delen i ämnet SO).

Jag går till min vän disa och vi bestämmer oss för att på starta en Kahoot som är typ som ett quiz, populärt att ha quiz spel i skolan som quizlet och kahoot på vår tid. Jag och disa börjar göra en religon som handlar om kristendom och satanism men då kommer en liten dvärg som heter Milo. Jag hatar Milo men han ville göra kahoot med oss så vi låt honom. 10 minuter in på jobbandet ropar Marika fram mig, vi hade haft ett prov på buddhism och hinduism som är två asiatiska religoner.

Jag fick 31/31 som jag blev väldigt glad över. Jag har A i cirka 7 ämnen som jag, skolan och mina lärare är väldigt stolta över. Alltså jag vet inte om betygs kriterierna har ändrats 50 år fram till detta (alltså när du kan läsa) men nu i 2024 så har vi A/B/C/D/E/F som betyg. Sen när jag är klar med religons passet så har jag 15 minuters tid innan mattematiks lektionen och jag går på rast en stund.

Jag går in på mattematiks lärarens lektion. Hon heter Eva och vi sitter och har tråkig division hela lektionen. Jag sitter bara och kollar in i väggen hela lektionen. Sen när matten är över så har min klass 6C / 6:3 Engelska med min lärare naomi som är från Sri Lanka i asien, jag och mina vänner Nellie, Disa och Gry går in till grupp rummet för att arbete men naomi skickar med Milo som är så jobbig och ful som gråter över allt och alla. I grupprummet ska vi göra en engelsk recepts inlämning men sen så hoppar Milo runt och stör som alltid. Disa sitter och gnäller. Nellie slår på radion på högsta volym, Gry gnäller, Alexander och William bankar på dörren och det blev bara kaos. Nellies bästa vän stefan gick även in till grupp rummet ett tag efter för att jobba med samma inlämning, de lekte omkring och hoppade på varandra, stefan och nellie verkar vara kär i varandra. De pussades till slut i grupp rummet. Efter engleskan var det lunch. Vi har gratis lunch som betalas av skatte pengarna i sverige i 2024. Det var snitzel och curry sås med ris. Jag tyckte det var toppens gott. Jag hade en piano lektion där jag övar på ”Do i wanna know” Av bandet Arctic Monkeys som är känt idag. Sen är det arbets pass där jag, disa och Milo forsätter med quiz kahooten. Kahoot var en grej man gjorde i dagens samhälle! fråga era föräldrar eller någon ni känner som är gammal om de gjorde kahoot eller quizlet på skolan. Sen direkt efter var det slöjd med Astrid där Milo försökte sänka mitt betyg i syslöjden men jag lyckades höja och han fick byta plats. Vi gör broderi och tovning på syslöjden. Sen har vi svenska så jag packar ihop mina saker och går till min nästa lektion. Och nu sitter jag faktiskt här efter allt detta jag gått igenom denna dag och skriver denna text som ni ska få läsa. Min svenska lärare heter faktiskt rebbecka och hon gav oss denna uppgift som heter ”Årets skaffare 2024” Som jag sitter och skriver på nu så ni ska få läsa. Många av er som läsare kommer tycka att denna text är gammal modig och stenålder aktig men faktiskt är jag bara en tretton åring som sitter och skriver om en text. Om hela 50 år är jag 61 år då jag är född år 2011 den 12 februari. Hejsan 2050 Talet !!!

Publicerat

29 februari 2024

Berättat av

Melvin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06798

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Ala skola

Klass

6c

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!