Mitt Liv

Berättat av Malte

Född 2010. Södertörns friskola. 22GP.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

08.09.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min mamma väcker mig på morgonen vid runt 6.20-7.00 på vardagarna. Hon väcker mig genom att hon sätter på musik utanför mitt rum och då brukar alla i familjen vakna.

Jag brukar ofta ha på mig mjukisbyxor men också jeans ibland och ofta jeans när det är skolfoto eller något annat som en viktig dag. Efter jag vaknat äter jag frukost och sen tar jag på mig kläder men tillbaka till frukosten till frukost äter jag yoghurt eller fil med flingor som heter crunchy, ibland tar jag också en hård eller mjuk macka. Sen efter frukosten så spelar jag lite Roblox sen när klockan är 7.25 så brukar jag gå till bussen för att bussen går 7.35 alltså 10 min innan det är för att vi ofta börjar 8.00-8.10 nästan varje dag men en dag så börjar vi 9.20 det är väldigt nice!

Sen när jag kommer hem sätter jag mig och spelar men nu tänker jag minska spelet hemma och hjälpa till istället, framför skärmen brukar jag kolla på youtube eller spela roblox, ibland spelar jag fortnite men inte så ofta. Hemma så hjälper jag till ibland för att jag och mina syskon har skärmtid och vi har bara 2 tim per dag och då om vi har använt 2 timmar så kan vi tjäna tid genom att hjälpa till med saker i huset typ som att bädda sängen eller städa rummet eller göra strump memory.👏

Publicerat

13 december 2023

Berättat av

Malte

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05618

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

22GP

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6433 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!