Mitt Liv

  • Timothy

Berättat av Timothy

Född 2007. Stavsborgsskolan. 8F.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

De viktigaste personerna i mitt liv är min familj och mina vänner. Alla i mina familj betyder enormt mycket för mig. Mina föräldrar Pia och Joel och mina 5 syskon. Mina 4 systrar och min bror finns alltid där för att stötta mig genom allt jag väljer att göra. De är där för att hjälpa mig om jag har något problem, med allt från skolarbete till min hälsa, både mental och fysisk. Jag älskar de alla enormt och vi älskar att fira högtider tillsammans och ha kul och skratta mycket. I min familj ingår även mina systrars partners såsom Jakob, Alvin, Martin och hans barn Liam, Tristan och Vincent.

Jag älskar även mina vänner, Ebba, Alma, Selma, Dante, Gustav är nog de närmsta. Jag är ofta med alla i skolan och vi har väldigt kul. Ibland åker vi in till stan bara för å ha kul o umgås. Vi skrattar också mycket, jag älskar att skratta. Gustav spelar jag även mycket fortnite/datorspel med. Mile, Felix, Isa, Alma och Ebba kör jag också fortnite med ibland. De alla är roliga att va med och vi får alltid varann att skratta, de är väldigt fina människor och jag älskar att vara med de, de gör skolan mindre jobbig när vi alltid kan prata om t.ex. jobbiga skoluppgifter och ha kul på luncherna. De gör även fotbollsträningarna roligare, då jag är bekväm med de och gör det inte lika jobbigt att va på fotbollsträning med folk jag inte känner superbra. De alla är superfina.

Till sist men inte minst är några av de viktigaste personerna i mitt liv min familjs husdjur. Alfred, Koby, Viggo och Bobbo som är våra hundar. De är alla färger, Alfred är beige/vit/svart. Viggo är vit/svart/grå. Koby är helsvart och Bobbo är helvit och krullig. De alla är supersöta och de har väldigt olika personligheter. Bobbo gillar mest att bli klappad och mysa, inte riktigt springa runt och leka så mycket eftersom han fyller 15 i år. Alfred och Koby är de minsta och springer alltid runt och leker och busar med varandra. De älskar att nafsa lite, någon typ av lekbitning. De morrar lite och det ser ut som att de nästan biter varandra, men ingen blir skadad. De är fulla av energi.

Koby har värsta manen och Alfred sitter alltid nedanför trappan när man kommer ner och vickar på svansen. Det är så gulligt och man känner sig så älskad när han blir så glad att se en, även fast det bara gått ungefär 1-2 timmar varje gång. Viggo är som en blandning av alla. Han kan hoppa väldigt högt och hoppar ofta upp på barstolarna eller de vanliga stolarna vid middagsbordet när vi käkar. Då får alla säga till honom att gå ner för han ska inte tigga efter mat eftersom han har en känslig mage. Han är både busig och lite kelig. Han är inte lika busig som de minsta men gillar fortfarande att springa runt och ha kul med de andra hundarna. De är supersöta och jag älskar de så himla mycket. Alfred är 1 år (tror han fyller år under hösten), Koby snart 1 år (2 april), Viggo är 4 år men fyller fem om en månad, den 12 februari, Bobbo är 14 och fyller 15 i augusti. En av mina systrar har en kanin vid namn Cola. Den är supersöt och mini. Den är väldigt liten och man vill gärna kela med den, fast den är inte så förtjust i att kela. Den är vit och karamellfärgad, därav namnet Cola. Han har så himla fina ljus ljusblå ögon. Jag älskar alla djuren SÅ mycket, alla är sötisar.

Jag måste även säga att jag älskar min systerdotter Coralie som fyller 1 den 5 Mars. Hon är så rolig och så söt. Hon är ganska knubbig och det gör henne allt sötare. Hon kryper runt och är en riktig drama queen. Hon är så himla söt och min syster hälsar ofta på med henne och deras hundar flera gånger i veckan. Det är väldigt mysigt när de kommer över, även fast det kan va irriterande när Coralie är högljudd. Men hon gillar att leka med mitt tangentbord och hörlurar vid min dator, det är supergulligt, hon älskar när skrivbordet lyser. Så himla söt och rolig liten människa.

Jag älskar alla de här personerna så himla mycket och är evigt tacksam att de finns i mitt liv. De gör mina dagar roligare och gladare och gör livet mer njutbart. Jag älskar Älskar ÄLSKAR er!!!!

//Timothy

Publicerat

21 februari 2022

Berättat av

Timothy

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/00365

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Stavsborgsskolan

Klass

8F

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6532 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!