Spela fotboll va med familjen och vänner.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

De va en lördag jag vakna upp och va ledsen för idag va de 5 år sedan min morbror dog men jag skulle spela match mot Bunkeflo.

Till frukost åt jag äggmackor och sen tog jag mitt vatten och sippra lite vatten hela tiden och tog på mig mina fula matchkläder och satt mig i bilen på väg till match.

När matchen började så tog ja bollen dribbla av tre stycken och passa bollen till William och han gjorde mål sen i den andra halv leken gick de inte lika bra till tredje halvleken stod de 3-1 till Bunkeflo men i tredje halvleken gjorde milo mål sen filma jag till mig en straff och jag sköt till höger om målvakten slängde sig till vänster 3-3.

10 min kvar av matchen jag får en friskande utanför straffområdet om jag skjuter över muren kommer den gå över och vid andra sidan står målvakt.

Jag bestämmer mig för att skjuta under muren och de är mål 4-3 till oss jag gör Messis målgest till min morbror. Sen gjorde Milo 5-3 och vi vann matchen.

Sen åkte jag till mina kusiner och vi åt middag där och spela spel och sånt.

Sen åkte jag hem och chilla och sen gick och la mig.