22.07.2014

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag tycker om Fotboll spela FIFA eller bara leka

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag börjar med att jag vankar av kvitter från fåglar. Skälv så kommer jag bara ihåg att jag hade rest till Spanien, juste vi hade rest till Spanien och mamma hade hällt vatten över mig för att jag sov så mycket. Jag visste inte skälv vad kolakakan var men jag tror det var runt 10:00 på morgonen. Mamma var snäll nog att beställa muftins till rummet istället för att hela familjen går ner och äter på restaurang skälv kanske det inte är så bra att äta muffins istället för en bra frukost men mamma ville säkert vara snäll. Pappa var extra glad för att hans skulle kolla på den första Barcelona matchen på riktigt. Pappa hade alltid varit ett stort fan av Barcelona jag också men jag var runt 5 år gammal så jag visste inte vad Barcelona var men jag visste att de spela fotboll. Matchen skulle vara klockan 9 så det var in så sent. Så kokan 16:00 gick vi till marknaden det var olika människor som skrek ut sina priser med hög röst tex EN OST FÖR BARA 10 KR! det var säkert ett bra pris för en stor ost men våran familj var inte intresserad av ost. Efter ett tag så hade vi köp en Barcelona tröja till mig med röd blå färger. Bakom stod det MESSI med stora bokstäver. Det var perfekt tröja som jag har till idag i mitt rum. Vi började ta några busar kokan 19:30 vi åkte kanske i en timme så man kan säga att vi kom fram kloka 20:30 vi behövde stå i kö i tio minuter innan vi kom fram. Kokan var 20:40 Det skulle börja om tio minuter, alla spelarna satt och värmde upp, några kicka med bollen några gjorde mål och några villade bara för matchen. Sedan gick alla in i sida läktare där hade de snack efter snacket so kom alla spelaren ut. Läktarna där all satt var galna. De hade målat på sig skälv i sina lags färger de skrek. Domaren la bollen på marken och de började spela. Efter 25 minuter så gick första målet av en av Barcelona spelarna. Efter halv leken gick det ett till mål det var ett fantastik mål i krysset. Matchen slutade med 2: 0 till Barcelona. PÅ vägen hem så sjöng massor av spanjorer på tåget sedan når vi kom hem var jag så tröt att jag bara la mig på sängen och sov.

Det är en av de sakerna jag kommer ihåg bäst i mitt liv.