Mitt Liv

Berättat av Leona

Född 2009. Internationella Engelska Skolan Jönköping. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Mitt liv 2050

I 2050 kommer jag vara 41 år gammal och jobbar som arkitekt. Jag kommer jobba i ungefär 4 timmar. Jag gör ritningar av nya miljövänliga byggnader. Vi har redan fixat klimatkrisen och är en perfekt planet igen.

Vi har gjort en hel by på Mars där forskare bor och forskar mer om rymden. Alla vill åka till Mars på semester.

Jag bor högt upp i en lägenhet. Utsikten är fantastisk och det är alltid rent och fint inne. Allt detta är för att vi människor har fått mer fritid att göra det vi vill och barnen får mindre skoldagar och är mycket gladare nu. Min fritid använder jag till att städa och laga mat.

Maten är alltid hälsosam och är aldrig dålig för dig. Om man vill ha lite socker finns det ett nyttigt sötningsmedel och socker. Många lär sig baka bara för att hitta nya recept.

Bilarna vi åker flyger. Men bara rika personer kan få sådana bilar. De andra får åka elektriskt tåg eller självkörande bilar. Tåg och buss är gratis.

All elektronik är väldigt billigt och telefonerna är vikbara likasom ipads och surfplattor. Alla har råd att köpa en mobil.

Det finns inga normer på hur man ska vara eller klä sig. Inga barnarbetare eller barn som inte får gå i skolan.Alla får vara dem de är. Sociala medier är en mycket säkrare plats än innan.Alla är positiva om det folk tycker om det är rätt. Ingen bryr sig om någons hudfärg, hårfärg eller längd.

De flesta bostäderna är lägenheter för att de inte tar mycket plats. Vart du än går ser du en skog efter en kilometer. Alla länder är hälften natur och hälften bostäder. Måna planterar nya träd varje år.

Publicerat

25 februari 2022

Berättat av

Leona

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00430

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Internationella Engelska Skolan Jönköping

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6433 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!