Mitt Liv

Berättat av Amir

Född 2009. Internationella Engelska Skolan Jönköping. 5A.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Mitt liv 2050

Jag tror att vi kommer ha robotar som jobbar åt oss och att vi kommer kunna åka till rymden för att ha semester. Jag tror att jag kommer leva och att jag kommer ha en familj. Vi kommer att bo i ett stort hus och bo i USA. Allt kommer vara gjort med ny teknologik och kanske ha flygande bilar. Jag kommer vara en bra basketspelare som har haft en legendarisk karriär i NBA. Jag kommer vara rik och snäll.

Själv tror jag att Corona kommer attt vara över och att alla kommer leva normalt igen

Miljön kommer vara en katastrof och luften kommer vara varmare och mer förorenad. Vintern i sverige kommer vara mycket mer varmare än idag. Det kommer vara plus grader i vintern. Det kommer vara svårt att andas på grund av luften.

Byggnaderna kommer vara stora skyskrapor Som Kommer vara väldigt långa och kanske längre än Burj khalifa. Dom kommer vara gjorda av glas och bara byggda för olika företag. Människor kommer bo i mindre men moderna hus som också kommer vara gjorda av glas.

Till sist tror jag att allt kommer vara gjort med ny teknologi.

Publicerat

25 februari 2022

Berättat av

Amir

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/00452

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Internationella Engelska Skolan Jönköping

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6433 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!