Mitt Liv

Berättat av Vidar

Född 2011. Dibber International Helsingborg. MYP 1.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

Mitt liv 2050, Vidar

Jag vaknar upp runt halv nio och då bemöts jag av min robotbetjänt x7HoiO4,2 som börjar dagen med att serverar mig med en kopp varm lingsto, det är som varm choklad fast bättre. Sen tar jag på mig min automatiska kostym i rått silver färg med en nyans av stengråtts blå. Sen kollar jag ting, det är som Tiktok fast lite bättre. Om du inte redan vet så 2041 så blev Tiktok bannat pga av allt hat på plattformen mellan alla content creators så då skapade Elon Musks barn Ting. Ting är faktiskt typ lika bra fast om man är under 18 år så kan man bara se vissa videos och kontrollen på alla personers ålder är fett extrem.

Idag är det måndag och jag börjar med att kolla min mail för att se om jag har fått några, jag jobbar som en professionell website designer för mitt eget företag och ibland får jag mails om customer support. Jag var innan en professionell handbollsspelare i Frankrike och jag var bäst i världen men jag slutade precis av ålder.

Jag bor i en vit villa vid stranden och jag har en sjukt bra utsikt över havet och två barn och en fru. Det finns inga flygande bilar men nu är alla bilar av el, och de har bytt ut alla vägar mot speciella vägar som laddar bilen samtidigt så det är väldigt praktiskt och miljövänligt. De fattiga har teslor nu eftersom deras värde sjönk så sjukt mycket efter som Elons misstag. Han skulle ta en selfie en dag men det var en mindreåring i bakgrunden och allt blev väldigt fel och han förlorade nästan alla sina pengar.

Jag brukar alltid avsluta min dag med att spendera tid med min familj och kolla på film. Idag kollade vi på Grown Ups 5, det var väldigt roligt men inte bättre än de första. Sen så brukar jag gå och lägga mig runt 23:00 i min massage säng och sen lyssnar jag på en podcast om Andrew Tates sjuka barn.

Publicerat

22 maj 2024

Berättat av

Vidar

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/01334

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Dibber International Helsingborg

Klass

MYP 1

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6532 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!