Mitt Liv

Berättat av Anton

Född 2012. Mohedaskolan. 5:an.

✏️ Berätta hur du föreställer dig ditt liv 2050

År 2050

Jag tror att allt kommer att driva av sig själv men också att vissa jobb inte är av människor och AI. I världen tror jag att det kommer bli ett nytt krig och att Ryssland och Ukraina har slutat kriga men också att Israel och Hamas inte kommer ha krig längre. I världen tror jag att det bara finns ai, elbilar, och allt öppnas och stängs av sig själv.

Jag tror också att allt kommer att vara automatiskt. Men ai kanske kraschar och då kommer världen bli dålig. Och att bensin och dieselbilar inte finns. 😣 😡 Bensinen och dieseln kommer vara dyrare.

Jag tror att invandringen kommer att vara mer i Sverige. Och att alla kommer kolla på tiktok

mitt liv 2050

Jag kommer förhoppningsvis att bo på landet med husdjur och andra djur. Men jag vill också ha mina drömbilar men som kanske inte finns då. Jag kommer nog bo själv. Jag kommer bo i hus och inte bo i lägenhet. Sedan ska jag ha ett garage och ha bilar där och kanske ha en raggarbil. Jag kommer nog jobba med att vara snickare, bilmekaniker eller något annat.

Publicerat

25 mars 2024

Berättat av

Anton

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:4/01294

Insamling

Mitt liv 2050

Skola

Mohedaskolan

Klass

5:an

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!