Mitt Liv

Berättat av Alexa

Född 2012. Mohedaskolan. 5:an.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv 2024

Jag börjar min dag med att jag vaknar av mitt alarm 06:00. Då stiger jag upp och sätter på mig en tjocktröja och jeans. Jag och Celicia brukar prata i telefon så jag ringer upp henne typ 06:15. Jag bäddar min säng och tar min dator och väska och går ner till köket. Jag rostar en macka med ost och smör på eller steker ett ägg. Efter frukosten borstar jag tänderna och sminkar mig eller jobbar på skolarbete om jag ligger efter. Sen använder jag mobilen eller kollar på tv innan jag åker till skolan.

Jag tar bussen klockan 07:30 och kommer fram till skolan 08.05. Då är jag med Celicia och Lovis på morgonen fram tills skolan börjar klockan 08:20. Jag har skola fram till 15:00 på de flesta dagar.

Efter skolan brukar jag vara med Celicia, ibland är vi på ica och köper snacks och är i parken eller så går vi hem till Celicia och kollar på tv eller bakar. Vi är på cruxet och scouterna på tisdagar. På morgonen brukar vi prata i telefon eller plugga med varandra på kvällarna.

Jag brukar komma hem typ klockan 17:00 då är det kvällsmat jag brukar hjälpa till med disken eller tvätten. På mobilen använder jag snapchat och youtube mest och jag använder mobilen typ 3-4 timmar per dag. Klockan 21:00 går jag och lägger mig.

Publicerat

25 mars 2024

Berättat av

Alexa

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06994

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Mohedaskolan

Klass

5:an

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!