Mitt Liv

Berättat av Moa

Född 2012. Mohedaskolan. 5:an.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv 2024

Moa klass 5 Moheda 11 år

Jag vaknar av mamma eller pappa, väcker mig eller alarm vid 07.45 och jag bäddar min säng sen går jag och hämtar frukost till frukost äter jag macka med jordnötssmör, nutella eller skinka äter jag på mina mackor eller så äter jag yogurt flingor och mjölk. Jag äter nåt av det vid mitt sminkbord. Sen tar jag av mig min pyjamas och tar på mig dom kläderna jag hade valt kvällen innan jag sminkar mig och äter upp min frukost. Sen borstar jag tänderna, sen lyssnar jag på musik tills klockan är 07.50 då klär jag på mig och sedan går ut jag lyssnar på två band som heter Hov1 och Volbeat. Jag cyklar eller åker bil på hösten och våren och på vintern så går jag och åker bil.

Sen efter skolan så på tisdagar så går jag och mina kompisar till församlingshemmet på cruxet där vi äter macka och sen så leker vi eller typ pysslar. Sedan går jag hem och sen åker jag och rider på Lammhults ridklubb. Min favorit häst är Stig eller Delicia. Sen på onsdagar så är jag på gymnastik på kvällen och på torsdagskvällen så spelar jag innebandy. Jag gillar att stå i mål men att spela ute funkar också. Jag spelar i Moheda IBK. På kvällarna myser jag med min hamster och kollar så hon har mat och vatten.

På helgerna så är jag och sover över med kompisar eller bara är med dom eller så tittar jag på tik tok eller typ är med min familj.

Publicerat

25 mars 2024

Berättat av

Moa

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/07000

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Mohedaskolan

Klass

5:an

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!