Mitt Liv

Berättat av Clara

Född 2012. Mohedaskolan. 5:an.

✏️ Beskriv hur livet är i ditt hem

Mitt hus 2024

Min mamma, pappa, min storasyster, min bror och jag bor i mitt hus. Mitt hus är ganska stort och huset är vit och grått och taket är orange/rött. Jag har en balkong som är svart med ljusslingor. Mitt hus har en källare, mitten våning, över våning och en vind. I källaren har vi tre rum, på mitten våningen har vi fyra rum, vi har också fyra rum på över våningen och vinden är ett enda rum.

Jag har ett eget rum på övervåningen med en säng, skriv/smink bord, en klädhängare, en byrå med kläder, en kroppsspegel och ett ganska stort fönster där man kan se min grannes hus och vägen utanför. Jag har en väg som är turkos. Min favorit plats är såklart mitt eget rum för där kan jag vara ifred om jag vill.

Vi har tre äppelträd, en klätterställning/lekstuga, en studsmatta, en ganska stor och lång bod med en vedbod och två andra rum där i boden med massa olika saker.

Publicerat

25 mars 2024

Berättat av

Clara

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:2/01958

Insamling

Mitt liv – mitt hem

Skola

Mohedaskolan

Klass

5:an

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!