Mitt Liv

Berättat av Albin

Född 2012. Mohedaskolan. 5:an.

✏️ Beskriv hur livet är i ditt hem

Mitt hem 2024

Vi har bott här sen 2011

I mitt hus bor jag Albin och jag är tolv år, min mamma heter Sara, min pappa heter Oskar, min bror heter Adam och min syster heter Emma och vi har en hund som heter Milton och två katter Svante och Doris, jättemånga fiskar för min pappa älskar fiskar. Vi bor i ett tvåvåningshus. På övervåningen har vi ett kök som är runt tretton år gammalt och vi har renoverat lite här och där men annars är vårt kök gammalt och vårt hus är byggt år 1969 så typ 55 år gammalt hus. Vi har tre sovrum uppe och ett badrum och nere har vi ett sovrum och ett badrum och gillestuga där vi tittar på tv. Vår tvättstuga är också nere, vi har också två kaminer.

På baksidan har vi en altan och en stor trädgård där jag oftast spelar fotboll och vi har en 2×4 meters studsmatta. Längre ner på trädgården har vi ett äppelträd samt fyra odlingsbänkar. På sidan av huset så har vi ett garage som ser ut som en soptipp fast det pratar vi inte om.

🏘 Bor du i flera hem? Berätta mer!

Nej

Publicerat

25 mars 2024

Berättat av

Albin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:2/01970

Insamling

Mitt liv – mitt hem

Skola

Mohedaskolan

Klass

5:an

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!