Mitt Liv

Berättat av Melissa

Född 2012. Mohedaskolan. 5:an.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Människor i mitt liv

Jag har många viktiga personer i mitt liv och nu ska jag skriva om tre personer. jag tycker det är jätte svårt att välja men några av dom skriver jag upp nu kommer jag välja på.

Ellie Medin och Hedda Nilsson mina bästisar.

Annika och Jonas mina föräldrar.

Ellie, Olle och Pelle mina kusiner.

Jasmine och Kevin mina syskon.

Mormor och Morfar

Farmor och Farfar

Men jag kommer skriva om Annika min mamma, Jonas min pappa och min mormor.

Min mamma kommer jag och börja och skriva om. Min mamma betyder jättemycket för mig jag älskar henne. Tillsammans brukar vi läsa, hitta på roliga saker, åka och shoppa och massa mer. Hon är 41 eller 42 år och fyller år den 7 Augusti, men hon är väldigt pratglad och smart. Hon har ganska kort hår hon jobbar med sälja hus och gårdar.

Min Jonas pappa kommer jag och skriva om nu min pappa betyder lika mycket som min mamma. Vi brukar åka till hop n pop mm.

Han är typ 40 eller 41 år och fyller år i slutet av mars. Min pappa vill ha det ordning och reda men är också väldigt kreativ. Min pappa har jätte kort hår och har brunt hår. Han jobbar på söders olja och rör.

Nu ska jag berättar om min mormor. Hon heter egentligen gun-britt. Vi brukar åka och shoppa på olika ställen, pyssla och massa mer. Jag vet inte hur gammal hon år men tror typ 60-65 tror jag. Min mormor pratar hela tiden hon är pratglad. Hon har ljust lockigt hår typ till axlarna som min mamma. Hon jobbar inte för hon har gått i pension.

Hej då!

Publicerat

25 mars 2024

Berättat av

Melissa

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/01377

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Mohedaskolan

Klass

5:an

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!