Mitt Liv

Berättat av Hedda

Mohedaskolan. 5:an.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Människorna i mitt liv

Jag har många viktiga personer i mitt liv, och det har varit väldigt svårt att välja. Några av dom är,

Mamma Marie och Pappa Christian. <3

Lille bror Helmer. <3

Världens bästa hus djur och hund Smulan <3

Bästa vännerna Ellie Medin och Melissa Granquist. <3

Farmor Magreth och Farfar Bosse. <3

Kusinerna Melvin, Malte, Julia, Alvin, Märta, Vera ,Stella och Olle. <3

Bonus kusinerna en annan Julia, Ellen, Axel och Elin. <3

Dom jag har valt är Ellie,Melissa och Melvin. Dom här personerna och alla jag skrev där uppe betyder allt för mig det går inte att beskriva. Jag Ellie och Melissa bruka hitta på olika saker som kolla tik tok, göra tik tok challenge, cykla,dansa och göra gymnastik plus mer. Jag och Melvin brukar åka i hans epa,prata och göra utmaningar.

Om jag ska beskriva hur dom ser ut har

Ellie har blont hår som går ner till brösten, blåa ögon och fräknar. Melissa har också blont hår som går ner till armvecken och blåa ögon. Melvin har blont kort hår och blågröna ögon.

Deras egenskaper är att

Ellie är snäll, humoristisk, busig,rolig, bra på att dansa, bra på gymnastik, omtänksam och klumpig. Ellie är också 11 och 12 år fyller den 2 maj.

Melissa är snäll, rolig, humoristisk, omtänksam, pratglad, bra på gymnastik, dans,sjunga och spela piano. Melissa är 11 och fyller 12 år den 7 maj.

Melvin är snäll, humoristisk, bra på att spela trummor och köra epa. Melvin är 16 år så han fick börja köra epa föra året. Han fyller år 14 februari på alla hjärtans dag.

Som en extra väljer jag min hund Smulan. Min hund betyder hela världen för mig. Tillsammans gosar,busar vi,kastar pinnar,baddar,leker och myser. Hon är en svart labrador 12 år fyller 13 i år. Så jag har haft henne hela mitt liv och vi kanske bara kan ha henne till sommaren. Det är jag väldigt ledsen över. Hon är världens snällaste bits aldrig, gosig, jätte snäll, glad och mysig.

Publicerat

25 mars 2024

Berättat av

Hedda

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/01391

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Mohedaskolan

Klass

5:an

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!