Mitt Liv

Berättat av Sagal

Lorensborgsskolan. 4A.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag och min familj bor i en lägenhet som jag har bott i 2 år. Den ligger ganska nära skolan. Det tar mig typ 15 minuter om jag går. Med bil 10 minuter till skolan. Den lägenheten jag och min familj bor i är gjort av tegel och är becht rosa. Husets insida har vita väggar (i alla rum förutom köket), fyra sovrum, kök och toalett, golvet är ett ljust brunt trägolv. Jag sover i det näst största rummet med min lilla syster och vi har en extrasäng. Jag ser tontorso och staden utanför mitt fönster. Man ska hjälpa till hemma och man måste göra sina läxor och sova högst klockan 20:00. Jag vill väldigt gärna ha en kattunge. Jag drömmer om att bli läkare i framtiden så att jag kan rädda liv. Jag vaknar av ett alarm på min mobil eller av mig själv.

Jag tar på mig de kläder som jag gillar, till exempel blå,vit,svart tröja och matchande byxor och sjal.

Till frukost äter jag till exempel en maka eller flingor, väder.

på skoldatorn gör jag läxor, på mobilen spelar jag och jag pluggar lite spanska och på ipaden. kollar jag på film.

Jag kanske ska börja på simning med mina två syskon.

Jag hjälper ofta till hemma. Vi har ett schema om vem som ska städa hemma typ jag diskar på fredag då nästa fredag städar jag sovrummen så vi byter. Jag umgås med min familj. Min familj och släkt är de viktigaste för mig. De är min familj och släkt. De betyder allt för mig. Jag bor med min familj och älskar dem. Men jag kan inte alltid hälsa på mina kusiner och släkt för de bor runt omkring världen. Min familj är snälla, smarta, stötande, roliga och jag älskar dem av hela mitt hjärta. Jag tror jag är en framgångsrik läkare, jag är lycklig, har förhoppningsvis barn och min drömman. Världen har inte så mycket biogas i våra fordon 2050. Jag tror jag är en framgångsrik läkare, jag bor i en super stor vit villa med strandutsikt med 6 rum, en stor tv, 3 toaletter, en toa i mitt rum som är det största. Det finns supermånga restauranger med halalmat som jag går till med min familj varannan vecka.

Publicerat

29 februari 2024

Berättat av

Sagal

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06858

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Lorensborgsskolan

Klass

4A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!