Mitt Liv

Berättat av Lisen

Född 2011. Ala skola. 6c.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

28.02.2024

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Lisen och Jag bor ute på landet. Jag har en mamma som heter Sofia och en pappa som heter Linus jag har också två syskon som heter Emmy och hon är åtta år och Calle som är 11 år. Jag har en kanin som heter Sudden och en hund som heter Paulina. jag gillar att åka skidor och åka skridskor.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej! Jag heter Lisen och nu ska jag berätta om en dag i mitt liv.

Det var en onsdag då jag var hemma från skolan för jag var sjuk. Jag vaknade vid klockan ca 08:10 och då var jag jätte trött så jag tog upp min telefon jag hade fått ganska många sms från snapchat och typ tiktok. Jag låg kvar i sängen för att jag var så trött men efter en stund så tog jag upp min ipad som låg på laddning på mitt sminkbord. Jag startade den och såg att den hade 100% så då blev jag glad. Jag gjorde min kod och gick in på netflix och fortsatte kolla på Sanningen som är typ en mysterie film där dom löser brott. Jag satt i min säng och kollade fyra avsnitt av den, sedan klev jag upp och gick till min hund som heter Paulina som låg och sov på min mammas mage och hon heter Sofia. Sedan så gick jag till köket och tog tre ost riskakor med smör och ost på. Jag tog dom och gick till mitt rum, jag tog min stol som är i mitt rum och ställde den brevid min säng och la riskakorna på den. Jag la mig i sängen och fortsatte kolla på Sanningen. Efter en stund så gick jag ut ur rummet så gick jag till min hund igen och då pratade mamma med min pappa som heter Linus och dom pratade om att jag och mamma behövde åka in till birsta och lämna in en drönnare som pappa hade lånat från circut tror jag. Så jag och mamma bytte om och åkte till birsta. Då vi hade kommit in till birsta city så gick vi in och lämnade drönnaren och sedan gick vi in på panduro och köpte lim och några färjade papper, när vi hade gjort de så gick vi in på massa bebisbutiker för att leta efter sm hårsnoddar till min hund men det hittade vi inte så vi gick in på H&M och där vid smyckes avdelningen så hittade vi små små hårklämmor som v köpte och så gick vi till barnavdelnigen och där hittade vi små färgglada hårsnoddar. Efter de så gick vi ut till bilen och så åkte vi till arken zoo och där skulle vi hitta en överåll till Paulina så vi gick in såklart hade vi hon med oss vi provade massor av overåller och tillslut hittade vi den rätta. Vi köpte den och sedan åkte vi till mc donalds och köpte mat och sedan åkte vi hem och resten av kvällen kollade vi på tv.

Publicerat

29 februari 2024

Berättat av

Lisen

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06796

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Ala skola

Klass

6c

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!