Mitt Liv

Berättat av Gry

Född 2011. Ala skola. 6c.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

27.02.2024

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag tycker om många saker till exempel sommaren eller choklad eller att sova eller min gymnastikträning med min kompis elsa.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej jag heter gry och jag är 12 år. Idag har jag gått i skolan och jag hade bakat till mina kompisar men min kompis elsa hade fått migrän och lisen var sjuk den ända som var här var linnea och då väntar jag istället på elsa imorogn satt jag kan bjuda dem då. Vi hade iallafall en skit tråkig skoldag för att vi hade SO på morgonen och det är inte en bra start sen hade vi matte engelska och sedan lunch nu hade vi bara dem okejiga lektionerna kvar. Vi skulle nämligen ha arbetspass och slöjd. Och nu sitter jag på svenska lektionen och skriver på det hära det är kul för att då slipper jag tänka så mycket. På rasten innan svenskan så hade jag och linnea ont i halsen så vi gick till personalrummet för en halstabelett men det var ingen där så vi gick till skolsköterskan och kollade om hon hade men hon hade inte heller så nu sitter jag på svenska lektionen med ont i halsen. Skolan är snart över och då ska jag gå hem och när jag är hemma ska jag äta chokladkaka för det tycker jag om. Om jag har tur så kommer mamma kanske och hämtar upp mig på vägen vilket är skönt för att jag har ont i halsen och då kan det vara skönt att slippa gå. Rebecka vår svenska lärare sitter och lutar huvudet hon sin hand och gör någoting på datorn. När jag kollar åt vänster ser jag ett mobilskåp som ska vara stängt men låset är öppet jag undrar varför tänker jag. Nu kommer jag på varför det är öppet och det är för att ville en kille i min klass skulle gå hem för att han skulle till tandläkaren. Ja, nu har jag berättat en dag i mitt liv, jag undrar om dem barnen i framtiden också kommer lyssna eller kanske också göra egna.

Publicerat

29 februari 2024

Berättat av

Gry

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06802

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Ala skola

Klass

6c

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!