Mitt Liv

Berättat av Lykke

Född 2013. Snapphaneskolan. 4a 2024.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

03.02.2024

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

helgen

Hej jag heter Lykke och jag bor i Skåne. Det börjar med att jag vaknar i mitt rum jag brukar inte ta på mig kläder på helgen direkt utan senare. Till frukost brukar jag äta flingor eller macka. På min telefon brukar jag kolla på Disney ,Barnkanalen, Snapchat eller Tiktok. Ibland städar jag och dukar. Jag brukar umgås med familjen ,kompisar och mina kusiner, Minna kompisa heter Lowa, Molly och saga vi brukar göra tiktoks ta fula bilder på varandra o göra till exempel fotboll iblan är vi också med andra.

skoldag

Min mamma brukar väcka mig på morgonen innan hon kör. Dagen innan jag går och lägger mig tar jag fram kläder sen tar jag på mig det på morgonen efter. Efter det går jag ner och äter frukost till frukost äter jag flingor. Sen sätter jag upp mitt hår och borstar tänderna. Sen cyklar jag med en kompis eller möter upp en kompis men på vintern får jag skjuts av min syster Olivia.

Publicerat

29 februari 2024

Berättat av

Lykke

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06808

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Snapphaneskolan

Klass

4a 2024

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!