Mitt Liv

Berättat av Ellie

Snapphaneskolan. 4a 2024.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Hej, jag heter Ellie och jag bor i Knislinge som ligger mellan Kristianstad och Osby.

Om jag ska direkt till skolan går jag upp kl 06:30. Sedan äter jag frukost och klär på mig sedan.Efter det borstar jag tänderna och borstar håret. Sedan går jag till skolan. Om jag ska till fritids går jag upp kl 06:00. Sedan tar jag på mig kläder som brukar vara lack byxor eller jeans och en hoodie. jag lägger fram kläderna kvällen innan. Efter jag har tagit på mig kläderna så borstar jag tänderna, efter det borstar jag håret.Efter det susar pappa mig till morgonfritids. Där är jag med min bästa kompis Lisen. Vi brukar vara i gympasalen och köra olika lekar som gagaboll och häxan, kl 07:30 går vi till frukosten där brukar jag äta en macka eller en tallrik med havregrynsgröt,äppelmos och mjölk.

Jag dricker också ett glas vatten.

Efter går jag och byter om till ytterkläder och går ner till bussen sedan åker jag till skolan, det tar ca 5 min ditt. Sedan efter det tar det 5 min att gå till skolan. Sedan går jag i skolan i ca 7 och en halv timme. Efter att jag har varit i skolan brukar jag åka till fritids. Sedan är jag på fritids i ca 1-2 timmar, sedan kommer mamma och hämtar mig.

Sedan åker jag hem och gör läxorna och tittar på TV. Och två dagar i veckan spelar jag handboll i IFK Kristianstad. Jag leker ofta med kompisar. Efter kl 19:00 spelar jag Roblox på min Ipad eller så spelar jag Fortnite på mina små bröders PS5. Kl halv 10 kollar jag på film i sängen sedan läser jag. När jag har läst, sätter jag på en ljudbok på min Ipad. Sedan sover jag. Hej då.

Publicerat

29 februari 2024

Berättat av

Ellie

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06810

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Snapphaneskolan

Klass

4a 2024

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!