Mitt Liv

Berättat av Malte

Snapphaneskolan. 4a 2024.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej! jag heter Malte och jag är 10 år gammal. Såhär ser en dag ut i mitt liv. Jag vaknar klockan halv sex på morgonen och klär på mig. Jag brukar ha ett par jeans och en mörkblå tröja. Sen när jag kommer ner så tar jag mina glasögon. Senare tar jag mitt bröd och jordgubbssylt och lägger på två korvar på mina smörgåsar. Efter det så går jag och borstar mina tänder i vårt badrum. Där har vi en vattenkran och ett badkar. Efter jag gjort det så går jag till skolan. Jag går upp för en backe och korsar en väg. Sen går jag bara rakt fram och så är skolan där. Efter skolan så tar jag två stycken knäckebröd och ett glas chokladmjölk. Sen väntar jag bara på att min storasyster kommer hem från skolan.

När jag kollar på tv brukar brukar jag kolla på ånglok och järnvägar och gamla Liverpool matcher på Youtube och på kvällen klockan halv sju brukar jag hjälpa att laga mat med mamma som att skära gurkan,morötterna och salladen.Sedan brukar jag lägga köttet på stekpannan. Sen äter jag vid matbordet med mina föräldrar och min syster. Efter det tvättar jag händerna och vilar i vår soffa.

Där brukar jag kolla på min surfplatta. Senare går jag till vårt andra badrum tills jag går och lägger mig klockan nio och läser. Mina föräldrar heter Christoffer men kallas Loffe eller Stoffe och min mamma heter Anna och min syster Maja. Så ser en dag ut i mitt liv ut.

Publicerat

29 februari 2024

Berättat av

Malte

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06820

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Snapphaneskolan

Klass

4a 2024

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!