Mitt Liv

Berättat av Milo

Född 2012. Ala skola. 6c.

👥 Vilka bor hemma hos dig?

Hemma hos min mamma bor Patrik-mammas pojkvän,mamma-Sara,jag-Milo,Noelia-min lillasyster och Marrybell-Min mindre lillasyster. Hemma hos min pappa bor Elin-pappas flickvän,Ester-Min bonus storasyster,pappa-Joakim och jag.

🛠 Hjälper du till hemma? Med vad?

Jag hjälper till med att passa minna lillasystrar hemma hos mamma sen hos min pappa brukar jag diska hämta posten och gå ut med sopporna.

🏞 Hur ser det ut utanför ditt hem?

Vi har ett uterum hos min mamma och en altan som sitter ihop med uterumet med en pol sedan på grässmattan har vi en studsmatta. Hos min pappa har vi en studs matta på fram sidan av huset med ett växt hus men på bak sidan har vi en altan med en ute soffa.

⛺️ Hur många rum har ni hemma hos dig?

Hos min pappa har vi 8 olika rum badrum,mitt sovrum,pappas och Elins sovrum,Esters sovrum,andra toaletten,köket,hallen och korridoren sen hemma hos min mamma har vi 11 stycken rum till exempel badrummet nere,hallen,köket,gästrummet,vardagsrummet,tvättstuggan,mitt rum,Noelias rum,mamma och Patriks rum och badrummet uppe.

⏱ Hur länge har du bott i ditt hem?

Hos min pappa har jag bott i 11år men hemma hos mamma har vi bara bott i 1 och ett halvt år.

🕹 Vad tycker du om att göra hemma?

Jag tycker om att baka/lagga mat jag gillar också att gå ut och spela fortnite.

🏘 Bor du i flera hem? Berätta mer!

Jag bor i två hus ett grått stort hos min pappa men hemma hos min mamma bor jag i ett grönt parhus.

🛌 Var sover du? Har du eget rum?

Jag har eget rum hos både mamma och pappa hos min pappa har jag blå gråa väggar jag har min säng åt höger från dörren och min tv vid sängaven mitt skrivbord ligger åt vänster från tv sen är mitt fönster rakt över rummet från tv. Hos min mamma har jag en loftsäng till vänster om dörrenmin tv är åt högre sen har jag en soffa under loftsängen sen har jag ett skrivbord i hörnet och fönsteret rakt in i rummet

Publicerat

29 februari 2024

Berättat av

Milo

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:2/01910

Insamling

Mitt liv – mitt hem

Skola

Ala skola

Klass

6c

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!