Mitt Liv

Berättat av Lucas

Född 2013. Klagshamnsskolan. 4B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

26.02.2024

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

I mitt liv så vaknar jag genom att mina föräldrar väcker mig.

När jag går upp så brukar jag sätta på mig kläder. De kläderna är byxor, t-shirt och strumpor. Till frukost äter jag toast. Jag går till skolan. När jag tittar på mobilen så brukar jag titta på tiktok. Tiktok är som shorts på youtube. Efter skolan så spelar jag Fortnite. Fortnite är ett datorspel. Jag brukar inte hjälpa till så mycket hemma. Jag brukar hänga med min kompis Vincent eller någon annan av mina kompisar.

När jag går och lägger mig så brukar jag läsa en bok och när jag sover brukar jag ha en lampa tänd. När jag äter lunch så sitter vi vid bordet och äter, samma sak när vi äter middag.

Min pappa jobbar som webbutvecklare i Danmark och min mamma jobbar på en skola i vellinge som musiklärare och spanskalärare. jag bor i Klagshamn som ligger i Malmö. Jag bor på Polis Larssons väg 68 och i maj ska vi flytta till nummer 6.

Jag går på Klagshamnsskolan i 4B och jag är 10 år gammal. Min skoldag” börjar klockan 8:00 och slutar 14:30 och på fredagar 13:30. Vi har 3 raster, en är 20 min, 30 min och 10 min och vi har också lunch. Lunchen är 20 min lång och maten brukar serveras som en buffé men jag brukar inte gilla maten. Efter skolan går vi till klubben, det är vårt fritids. Vi brukar ha 6 lektioner. På klubben så brukar vi äta mellis och spela fotboll i hallen.

Publicerat

28 februari 2024

Berättat av

Lucas

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06590

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Klagshamnsskolan

Klass

4B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!