Mitt Liv

Berättat av Alicia

Född 2011. Entréskolan Stockholm. 6:1 2024.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

13.02.2024

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej, mitt namn är Alicia Hägglund saldes och jag är 13 år gammal. Jag börjar min dag med att gå och äta frukost, då äter jag croissant, yoghurt, vitaminer och vatten. När jag äter frukost så tittar jag på min telefon eller på min iPad vid mitt matbord och då tittar jag på typ Modern Family så sitter jag med min familj.

Min lillebror som heter Lionel sitter mittemot mig, han älskar att spela Roblox varje morgon och min pappa Christer sitter bredvid honom och sedan bredvid mig så sitter min mamma Marcella. När jag har ätit klart så går jag och fixar mig till skolan medan jag lyssnar på någon serie eller på musik. Min favoritdel av att fixa mig är att göra på med min hudvård och smink och sedan mitt hår.

Sedan ska jag gå till skolan och då väntar jag på en taxi som hämtar mig för att ta mig till skolan för att jag har brutit foten . Jag brukar alltid försöka att ta mig dit lite tidigare än när vi börjar för att jag gillar att prata med mina kompisar innan vi börjar. Min bästa kompis heter Aleks och med henne brukar jag hänga med 24/7.

Min favoritskoldag är nog tisdagar för då börjar jag 08:30 och jag slutar 13:00, mina lektioner är matte, engelska, lunch, matte. Jag skulle ha idrott istället för dubbel matte men jag har brutit foten. Det är därför jag inte kan idrott och istället har matte men parallellklassen.

I min skola går man från fyran till nian. Från fyran till femman så finns det bara en klass och därifrån och uppåt så finns det två klasser och vi har ett och två så min klass heter 6.1. Efter att skoldagen är slut så fixar jag mig till min träning. Jag tränar cheerleading. Nu så kan jag inte träna så därför kan jag inte säga vad min grupp gör.

Jag behöver alltid göra min egen middag innan min träning så att jag kan orka med en hel träning. Jag tränar cheerleading på tisdagar och söndagar.Min pappa kör mig till träningarna för att jag inte kan ta mig dit själv för att bara ta sig dit med bil. Jag tycker att 2023 har varit ett bra år, mycket nytt som kommer ut massa nya trender typ som på olika klädstilar och typ sätt att lära sig och roliga som att jag tävlar mycket och gjort olika saker med mina kompisar och familj saker men krig och mord är något som man bara skulle vilja ta bort. Nu har vi börjat 2024 och det känns spännande och bra.

Publicerat

28 februari 2024

Berättat av

Alicia

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06446

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Entréskolan Stockholm

Klass

6:1 2024

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!