Mitt Liv

Berättat av Agnes

Född 2012. Kastellskolan. Åk 5.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

20.02.2024

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Agnes och jag är 11 år men jag fyller 12 år om fem månader. Mina intressen är fotboll och rita. Min familj består av min mamma Emma, pappa Henrik, lillebror Anton, lillasyster Hanna och min storasyster Emilia. Mamma jobbar som ambulanssjuksköterska, pappa jobbar som läkare och min storasyster Emilia är 20 år och hon jobbar på Kronans apotek. Mina föräldrar är skilda. I mitt rum hos pappa har jag ett skrivbord, en säng, en garderob, ett eget Tv-rum och en egen toalett. Men mitt rum hos mamma är mindre. Hos mamma har jag en väldigt stor säng med förvaring under, det är liksom inbyggt. Sen har jag en garderob, ett skrivbord och en keyboard.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En vardag i mitt liv brukar jag vakna klockan halv eller kvart i sju, det beror på hur trött jag är. Efter jag har klivit upp fixar jag till min säng, sätter på mig kläder och går och äter frukost. Jag brukar äta en macka och dricka vatten eller juice. Sen åker jag till skolan. I skolan brukar vi sluta runt två-tiden. Jag går oftast hem, men ibland blir jag hämtad med bil. På helgerna så kan vi göra olika saker. Men jag har oftast fotbollsträning på lördagen. Det är min normala vardag och helg.

Publicerat

26 februari 2024

Berättat av

Agnes

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06324

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Kastellskolan

Klass

Åk 5

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!