Mitt Liv

Berättat av Bo

Kastellskolan. Åk 5.

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Bo och jag är 11år gammal. Jag bor i Härnösand med min pappa, lillasystrar, storebrorsa och min bonusmamma. Jag bor också med min mamma och bonuspappa två veckor i månaden.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

När jag vaknar upp klockan 07:00 på vardagar klär jag på mig sen äter jag frukost. Jag äter oftast en macka. Sen efter det tar jag på mig mina skor och min jacka och börjar gå till skolan. Vi börjar skolan klockan 08:00 och vi slutar klockan 13:50 på fredagar. Efter skolan brukar jag gå hem och ta en dusch. Sen brukar jag sätta mig i min säng och kolla på telefonen. Klockan 18:00 brukar jag äta middag. Min favoritmaträtt är hamburgare. Jag ätit brukar jag spela Eafc24 med min bror och medan tar jag en liten skål chips. Sen brukar jag gå och lägga mig klockan 23:50. På helgerna brukar jag sova ut lite längre men om det är söndag så vaknar klockan 07:15 ungefär och då klär jag på mig mina träningskläder och äter frukost, sen börjar jag gå till Högslätten för jag har fotbollsträning klockan 08:30 till 10:00 sen går jag hem och tar en dusch. Efter jag tagit en dusch brukar jag gå till köket och ta en macka för jag brukar inte äta så mycket innan träningen. Efter det brukar jag kolla på min telefon eller kolla på en film. Sedan brukar gå ut med min hund Ava. Sen brukar jag spela Eafc24 en stund. Eafc24 är ett fotbollsspel. När klockan börjar röra sig runt 13:00 brukar jag äta min lunch. Efter jag ätit min lunch går jag in till mitt rum och kollar lite på telefonen. När klockan blir 18:00 brukar jag äta middag, ibland kan vi äta senare men vi äter oftast klockan 18:00. Efter middagen brukar jag packa mina idrottskläder för jag har idrott på morgonen på måndagar. Sen brukar jag ta det lugnt och kolla på teven. Efter jag kollat på någon film en stund går jag upp och tar en macka och sen borstar jag tänderna. När klockan blir 22:00 lägger jag mig i sängen och kollar på mobilen en stund och sen brukar jag sova. När jag vaknar börjar det om.

Publicerat

26 februari 2024

Berättat av

Bo

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06328

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Kastellskolan

Klass

Åk 5

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!