Mitt Liv

Berättat av Tor

Född 2012. Kastellskolan. Åk 5.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

20.02.2024

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Tor, jag går i femman och är elva år gammal.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar ungefär klockan kvart över sju, klär på mig och efter det går jag till köket och äter frukost. Sen borstar jag tänderna. Efter det går jag till skolan. Vi börjar klockan åtta och slutar omkring två. Då går jag hem. Jag bor i en lägenhet med fyra rum och kök. När jag kommer hem äter jag en macka och kollar på TV tills pappa kommer hem eller går ut och gör något med en kompis, annars är jag hemma. Vi äter mat omkring halv sex. Efter maten så brukar jag spela på min dator. Jag går och lägger mig vid halv tio. Jag bor varannan vecka hos mina föräldrar.

På en lördag går jag upp mellan nio och elva. Sen äter jag frukost och efter det så borstar jag tänderna. Efter det så brukar jag spela på datorn till tolv då äter jag lunch. Sen gör jag något med familjen annars är jag med en kompis. Jag äter middag vid halv sex och efter det spelar jag till klockan åtta. Då brukar jag göra något med familjen, till exempel spela ett sällskapsspel eller kolla på en film. jag brukar gå lägga mig vid olika tider på helgen.

Publicerat

26 februari 2024

Berättat av

Tor

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06340

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Kastellskolan

Klass

Åk 5

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!