Mitt Liv

Berättat av Embla

Född 2012. Kastellskolan. Åk 5.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

20.02.2024

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Mitt namn är Embla Karlstedt och jag är 11 år. Jag bor i Härnösand. När jag blir stor så vill jag bli doktor. Det vore så kul att få rädda personer i nöd.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

På morgonen när jag vaknar så går jag upp klär på mig och sedan så går jag på toa, fixar mig och borstar håret. Sen går jag ner till köket och äter frukost, jag brukar äta mjölk och flingor. Sedan så åker vi bil till skolan. Vi är där pluggar och ja, har det bra bara. När jag åker hem så åker jag buss. Jag äter mellanmål och brukar gå upp till mitt rum och spela på min dator lite. Sedan kommer min pappa hem och då äter vi middag runt fem på eftermiddagen. Vi ser på tv på kvällen och jag går och lägger mig omkring nio, halv tio.

På helger när vi vaknar så måste jag ligga i sängen till nio på morgonen. Sedan äter jag rostade makor till frukost. Med lite juice i ett glas. Sedan så går jag oftast och ser på film. Innan lunchen så brukar jag gå ut och gå en liten promenad. När jag kommer in så äter vi lunch. Sen så åker vi iväg och hittar på något, ibland. När vi kommer hem ser vi klart på filmen och bara myser. Middagen äter vi runt femtiden. Sedan så myser vi tills vi går och lägger oss.

Publicerat

26 februari 2024

Berättat av

Embla

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06344

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Kastellskolan

Klass

Åk 5

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!