Mitt Liv

Berättat av Elina

Född 2012.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

07.03.2024

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Elina och är snart 12 år. jag gillar att spela tennis och vara med kompisar. Mitt favoritgodis är choklad och surt.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej jag heter Elina och är 11 år men fyller 12 år om 16 dagar när jag skriver detta! Jag ska berätta om min födelsedag 2023.

Jag fyller år på samma dag som min lillebror och det är inte så kul, men är van nu. Vi firade min bror dagen innan så vi båda får en egen dag.

Men tillbaka till min födelsedag. Mamma och pappa kom in i mitt rum med en ostmacka och gurkskivor på. Varm choklad fick jag också. Jag fick en hotellnatt med mamma och ett spakit. Vi åkte tåg till Göteborg och bodde på hotell. Vi shoppade och jag hittade en jättefin hoddie och ett par byxor. Sedan så gick vi tillbaka till hotellet. Jag och mamma vilade en stund på rummet. Jag hade på mig en vit långkjol och en marinblå hoddie, medans mamma hade på sig ett par kostymbyxor och en randig skjorta. Vi gick och åt middag på Pinchos. Jag och mamma beställde in olika små rätter och varsin drink, men en alkohol fri till mig såklart. Sedan gick vi tillbaka till hotellet och vi gjorde lite spa och åt lite snacks.

Det var min dag.

Publicerat

25 februari 2024

Berättat av

Elina

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06278

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Myggenäs skola

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!