Mitt Liv

Berättat av Nova

Född 2012.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

jag vill prata om en fredag

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag har skilda föräldrar och ett syskon. Älskar buds om buds inte finns när du läser det här så missar du något jättegott.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Idag är det den 20 februari 2024. Jag heter Nova och är 12 år och jag går på Myggenäs skola. Jag började dagen med att vakna, nää du vet jag sover fortfarande. Efter jag hade vaknat och gjort mig iordning så gick jag till skolan. När jag kom till skolan var inte min kompis där så jag ville gråta, men det är okej för jag har de andra . Först var det engelska. På engelskan översatte vi en engelsk text till svenska. Sen we had svenska, kul va. Jag kommer inte på vad vi hade.

Rast i 25 min kändes som tio min. Efter rasten hade vi matte och jag fattade noll. Därefter skriver jag det här man vi kan fortsätta detta sen.

Nu är jag tillbaka nu är det svenska .

Jag har många intressen, som handboll, fotboll och vara med kompisar. Jag gillar också frukt och jag älskar mango, vindruvor, jordgubbar, hallon, blåbär och paprika och godis buds, massa budddssss.

Publicerat

25 februari 2024

Berättat av

Nova

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06298

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Myggenäs skola

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!