Mitt Liv

Berättat av Melker

Född 2011. Björngårdsskolan. Öst.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

19.02.2024

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag gillar att spela fotboll och att spela tv spel

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar upp klockan 06.30 och snoozar 4 gånger innan jag går till köket för att göra frukost till mig. Jag tar fram te kockaren och brödrosten. Sedan öppnar jag kylskåpet för att ta fram sakerna jag behöver sedan lagar jag frukost. Det brukar oftast bli 1 rostmacka och te. efter det klär jag på mig. Jag tar oftast på mig jeans och en hoddie. Och sedan borstar jag tänderna och fixar håret och tar på mig parfym, efter det klär på mig ytterkläder för att gå till skolan. Klockan 8:10 går jag till skolan. Det tar ungefär 5 minuter att gå till skolan.

08:15 är jag i skolan. Sedan har jag mina lektioner ungefär fram till klockan 15:00. En vanlig dag brukar vi börjar vi med matte i ungefär en timme, därefter har vi oftast svenska ända fram till vi har rast. På den första rasten brukar jag och mina kompisar prata om massa saker eftersom vi inte får spela fotboll, när vi ska in går alla i grupp. Efter rasten brukar vi ha no och ibland gör vi experiment och det är kul efter det är det oftast lunch då brukar jag ta ett glas vatten och mat. när jag har ätit upp går jag och mina kompisar ut för den andra rasten, på rasten brukar jag spela fotboll, när vi ska in går vi i grupp igen. När vi kommer tillbaka brukar vi först ha svenska, och då brukar vi skriva texter om olika saker. Efter svenskan brukar vi avsluta dagen med att ha engelska, då brukar vi läsa i våra böcker, efter det brukar vi ta fram våra datorer och gå in på en sida som heter magic online. Efter det är det slut för skoldagen, sedan går jag hem .

När jag kommer hem äter jag mellanmål och spelar dataspel. Därefter tränar jag i 30 min. sedan äter jag middag. Sedan går jag på träning och tränar till ungefär 20;00. Sedan när jag kommer hem duschar jag och efter jag har duschat sätter jag på mig pyjamas och dricker jag te och äter macka tills jag sedan borstar jag tänderna. Efter det går jag och går och lägger mig vid ungefär 21:45.

Publicerat

23 februari 2024

Berättat av

Melker

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06264

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Björngårdsskolan

Klass

Öst

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!