Mitt Liv

Berättat av Martin

Född 2011. Björngårdsskolan. Öst.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

08.02.2024

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Köra fotboll och spela war thunder

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Jag brukar vakna klockan 10 i 7 när min mamma väcker mig. Sen går jag upp och bäddar, oftast går jag och klär på mig. Sen äter jag frukost, oftast äter jag 2 lingongrovor och dricker ett glas med varm choklad. Efter det sätter jag på mig mina kläder som var en svart tröja ett par jeans och ett par svarta strumpor.

Sedan brukar jag fixa håret, sedan sprejar jag på mig parfym och efter det går jag till 12an som är en tvärbana. Oftast brukar jag kolla på Youtube på 12an. Sen brukar jag åka till Alvik, efter det byter jag till gröna linjen och sen åker jag till Gamla stan, efter det byter jag till röd linje till maria torget. Sen är jag framme i björngårds skolan.

Vi brukar börja klockan 8 20 men på sovmorgonen brukar vi börja 9 00. I skolan brukar jag göra många olika ämnen som tillexempel, matte, svenska, so, och bild. Det brukar vara helt okej kul. Sedan har vi rast i 20 minuter men det är vår minsta rast. På rasten brukar jag mest gå runt och prata med mina kompisar.

Sen har vi lite lektioner som matte och NO. efter det äter vi lunch som panerad fisk och några glas med mjölk. Efter det har vi rast, då kör jag fotboll på vår fotbollsplan. Sedan har vi lite mer lektioner, sen slutar vi oftast 14 45. På eftermiddagen brukar jag åka hem, det tar ungefär 30 minuter att komma hem.

När jag kommer hem brukar jag oftast duscha, sen brukar jag sätta på mig några mjukiskläder. Efter det pluggar jag matte i 30 minuter eller till det provet som kommer näst, sen kollar jag på teve med mina föräldrar i 1 timme. Sedan så borstar jag tänderna och går på toa, sen går jag och lägger mig klockan halv 10.

Gjord av: Martin Algot Karlsson

Publicerat

23 februari 2024

Berättat av

Martin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06270

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Björngårdsskolan

Klass

Öst

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!