Mitt Liv

Berättat av Mateo

Född 2012. Kymlingeskolan. 5B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

24.11.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

min fredag

Hej! Mitt namn är Mateo. Det här är min fredag.

Jag vaknar klockan 7:10 sedan går jag och klär på mig.

Efter det så äter jag frukost, jag brukar äta macka och om jag har tid kvar kollar jag på youtube. Därefter klär jag på mig och så går jag med mina syskon till skolan. Jag har 2 syskon, Ellinor och Lexian heter de.

Vi börjar 9.00 när jag kommer till skolan säger jag hej till mina vänner och sen väntar jag på min bästa vän Svante. När Svante har kommit går vi till lektion. Vi har svenska på morgonen och lite efter rasten. På svenska brukar vi ha parläsning, läsförståelse eller skriva texter. Därefter så har vi so och på So så har vi börjat med religion, vi jobbar med kristendomen. Sedan så har vi lunch ( jag själv tycker inte om skolmaten). Sen har vi lunchrast. På rasten brukar jag bara prata med kompisar. Till sist har vi slöjd, på slöjden gör jag en smörkniv. Därefter slutar vi 13:45 och jag går hem direkt för att jag går inte på fritids.

När jag har kommit hem brukar klockan vara 14:00- 14:10. När jag kommer hem kör jag VR eller Fortnite. På VR kör jag gorilla tag. Gorilla tag är när man är en apa utan ben och kan köra olika modes. Jag brukar köra cirka 2 timmar tills mina syskon kommer hem. Det brukar komma hem klockan 16:00-16:30. Därefter kollar vi lite på mobilen tills vi ska äta. När vi äter så är klockan 17:00 eller 17:30. Jag brukar äta i 20-40 minuter. Jag bor i en villa med två våningar. därefter så kör jag bara Gorilla tag. Jag brukar inte köra fortnite så mycket men jag brukade köra förut ganska mycket och om du undrar så har jag cirka 130 skins. Och jag kör infection i gorilla tag och om du inte vet var det är så är det kull fast om du kullar någon så blir ni båda kullarna. Efter det har det gått cirka 2 timmar och då är klockan typ 21:00. Sedan tar jag på mig pyjamas och borstar tänderna, sedan går jag till sängen. I sängen kollar jag på youtube i typ 30 minuter. Sen somnar jag. Det var min fredag.

Publicerat

23 februari 2024

Berättat av

Mateo

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06194

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Kymlingeskolan

Klass

5B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!