Mitt Liv

Berättat av Tage

Född 2012. Kymlingeskolan. 5B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

15.09.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

MIN FREDAG

Hej, jag heter Tage och är 11 år gammal. Jag bor i Ursvik med min mamma, pappa och lillasyster. Min mamma är 36 år och min pappa är också 36. Medan min lillasyster är 7 den 13 december.

Jag brukar vakna 08:10 ungefär och väcks av min mamma eller pappa. Sedan äter jag frukost, då kokar min egen gröt och dricker vatten till gröten. Därefter klär jag på mig,borstar håret och borstar tänderna. Efter det cyklar jag till skolan 08:45. På skolan har vi svenska och efter första rasten har jag mer svenska. Sedan har vi so. Därefter äter vi lunch och har rast. Slutligen har vi vår sista lektion som är slöjd. Sedan cyklar jag hem och äter två mackor innan min handbollsträning. Jag är på handbollsträning i en timme,sedan åker jag hem. När jag är hemma äter vi middag. Efter middagen kollar vi på Svensson Svensson eller så spelar jag med mina kompisar. Sedan äter jag en kvällssnacks och ibland kokar jag gröt istället. När jag har ätit upp går jag och borstar tänderna och byter om till pyjamas. Jag går och lägger mig 22.07.

Publicerat

23 februari 2024

Berättat av

Tage

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06200

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Kymlingeskolan

Klass

5B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!