Mitt Liv

Berättat av Natalia

Född 2012. Ekhammarskolan. 5A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

25.01.2024

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Hej jag heter Natalia. Jag är 11 år snart 12, jag ÄLSKAR dans. Jag har en speciell musik smak som jag gillar och bryr mig ej om någon kommenterar😘. Men den heter Kpop. Jag älskar Kpop och mina mest idoler är: itzy: yeji blackpink: Jennie straykids:Felix twice: tzuyu newjeans: haerin aespa: Karina ive: wonyoung. De är mina idoler och från vilken grupp de är i från. Jag älskar som sagt dans men även sång. Jag har en bästa vän som heter Lazia som även går i min klass.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Vi börjar med att jag vaknar. Jag brukar att vakna ca. 06:30. Men jag går inte upp förrän klockan 06:35/06:40. När jag har bytt om och är klar med det så går jag ner och äter frukost. Jag brukar ofta äta flingor, mackor eller rostad bröd. Till dricka blir det, juice, vatten eller oboy. När jag har ätit upp så går jag och borstar tänderna. Sedan klär jag på mig ytterkläderna. Efter det så går jag in i bilen. Då skjutsar min pappa först av min lille bror sedan mig och min storasyster. Jag börjar åka klockan 07:30/07:40. Sedan är jag framme 07:47.

Sedan börjar min skola 08:00. Så jag brukar ofta stå utanför och frysa för det är typ 0˚/17-˚. Men min lärare släpper in oss ungefär 07:57. Vi jobbar med, kemi, matte, engelska, so, historia, fysik, no, engelska och mer. Sedan slutar jag olika tider. Senast ungefär 14:30 tror jag och tidigast 12:50. Vi har ungefär 2 raster 1 lunch och ungefär 6 lektioner om inte 5. Vi är 28st. 17 tjejer och 11 killar. När jag har slutat är jag på grinslanten till klockan16:00/15:00. Sedan får jag skjuts hem av min pappa/ mamma.

När jag kommer hem äter jag ofta mellanmål som är macka, nudlar eller flingor.

När jag har ätit upp byter jag om till varma mysiga kläder. Sedan pluggar jag, eller tittar på film. Jag hade träning innan jag hade fotboll men jag slutade för det var ganska tråkigt sen. Annars brukar jag duscha varannan dag. Jag duschade igår så jag ska duscha imorgon. Sedan brukar jag äta middag vilket min mamma eller pappa gör. Sedan efter jag har ätit middag så går jag upp på mitt rum och tittar TikTok eller något en liten stund. Efter det borstar jag tänderna. Läser/ gör mer läxor och sedan sover jag. Nästa dag händer ungefär nästan samma sak.

I min familj är har vi: Mamma, pappa storasyster jag och lillebror. Sedan har jag farfar morfar mormor och farmor.

Det här är hur en dag i mitt liv ser ut 2024 januari 25.

Publicerat

23 februari 2024

Berättat av

Natalia

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06214

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Ekhammarskolan

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!