Mitt Liv

Berättat av Emily

Född 2012. Ekhammarskolan. 5A.

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag älskar hästar och att rida, jag går på Upplands-Bro Ryttarförening och rider där på onsdagar varje vecka. Det jag älskar hästar är när man rider och när jag och hästen blir ett team. Hästar är så vacker och så fina djur de kan även dra fram vissa känslor. Som glädje sorg och massa andra känslor.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag börjar att gå upp på morgonen, på en helg dag, eller på ett lov brukar jag vakna någonstans mellan kl 08:00-09:00. När jag har gått upp så gör jag frukost och sen kollar jag på tv. Sedan Så borstar jag tänderna, håret och sminkar mig. Efter det så brukar jag städa mitt rum för jag är en sån person som gillar att hålla ordning i mitt rum. Sedan klär jag på mig kläder. Efter det så brukar jag äta lunch, ibland blir det köp mat, rester eller så lagar vi mat. Efter det så brukar jag gå ut och åka pulka med en kompis. Sedan kommer jag hem och då ska jag fika något. På söndagar så rider min mamma och då brukar vi vara ganska länge stallet och hjälpa till med hästarna. Sen kommer vi hem och då ska vi äta middag. Efter middag så duschar jag och om jag har några läxor så göt jag dem. Om jag inte har läxor så är jag med en kompis och gör någonting. Sedan kommer jag hem klockan 8 och äter kvällsfika det brukar vara te med en macka eller en bulle. Sedan går jag och lägger mig klockan 9 och innan det så borstar jag jag självklart tänderna. Tack för att du har läst om min dag!!

Publicerat

23 februari 2024

Berättat av

Emily

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06220

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Ekhammarskolan

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!