Mitt Liv

  • Malte

  • Malte

Berättat av Malte

Född 2012. Ekhammarskolan. 5A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

21.01.2024

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag är 11 år fyller 12 år den 7 december. Jag gillar att spela innebandy, spelar 2 gånger i veckan. Jag gillar även att spela Fortnite, vara ute med kompisar och åka skridskor.

Jag bor i ett radhus i Kungsängen tillsammans med min mamma, pappa, syster , har även en storebror men han bor i Göteborg, han går på handbollsgymnasium där.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

HEJ HEJ

Imorse när jag vaknade kl 9 gick jag upp för att äta frukost. Jag rostade en mjuk smörgås, jag hade på bregott och hushållsost. Jag gjorde även en smoothie på laktosfri vaniljyoghurt med banan, hallon och frysta blåbär. Efter frukosten borstade jag tänderna och klädde på mig. Jag tog på mig en lyle & Scott T-shirt, ett par Adidasbyxor och en Nike hoodie.

Jag började spela fortnite på mitt ps5 tillsammans med några kompisar online.

Sen var det dags att äta lunch, vi år tacos. Till tacosen hade vi köttfärs, tomat, gurka, tortillabröd, tortillachips, gräddfil, majs, banan och sallad. Till lunchen drack vi mjölk.

Efter lunchen åkte jag iväg med mitt innebandylag Kungsängens if (Kifen) för match i Solna. Vi skulle möta AIK, vi brukar vinna över dom. Jag hade på mig vita strumpor, blå shorts och vit matchtröja av märket Puma. Min klubba är av märket unihoc och även samma märke på mina innebandyglasögon, glasögonen är lag att ha på sig under match upp till 15 års ålder. Även idag så vann vi matchen med 5-0. Till och från matchen åkte vi i vår bil som är en Skoda Superb. I bilen på vägen hem åt jag ett äpple och en muslibars.

När jag kom hem lekte jag och några kompisar i pulkabacken, vi åkte bla på en åkmadrass och en lek snowboard, vi hade på oss hjälm.

Sen var det dax att baka chokladbollar som vi skulle mysa med efter middagen. Till chokladbollarna hade vi socker, kaffe, havregryn, Cacao,margarin och pärlsocker. De blev riktigt goda.

Till middag åt vi stuvade makaroner och falukorv och ketchup och till efterrätt blev det chokladbollar.

Idag spelade Sverige i handbolls EM, de mötte Portugal, vi tittade hela familjen. Sverige vann så nu får de spela semifinal där de möter Frankrike

Kl 21.30 är det dax att sova. God natt

Publicerat

23 februari 2024

Berättat av

Malte

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06230

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Ekhammarskolan

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!