Mitt Liv

Berättat av Lias

Född 2011. Björngårdsskolan. 6B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

16.02.2024

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En vanlig dag

En vanlig dag för mig börjar med att jag vaknar upp på morgonen klockan 06:20 därefter klär jag på mig och äter frukost det blev toast idag och jag drack juice till toasten medan jag åt min goda frukost så scrollade jag tik tok. Sen så borstade jag tänderna efter det så gick jag till mitt rum och började spela. När klockan var 07:00 så klädde jag på mig mina ytterkläder och började gå ner till busshållplatsen och det tar ungefär 10 minuter sen så gick jag på bussen och satt jag mig längst bak och fortsätter kolla på tik tok 40 min senare så är jag framme vid Gullmarsplan där jag byter till tunnelbanan mot Hässelby strand. Jag går av vid Slussen och byter mot röda linjen mot Norsborg. Jag hoppar av vid Mariatorget och börjar gå mot min skola som ligger drygt 5 min från Mariatorget. Nu är jag framme vid min skola och klockan är 08:15 och jag börjar om 5 min så jag sätter mig min plats och väntar tills vi ska börja. Jag hade 2 lektioner sen hade jag rast efter rasten så hade vi en lång lektion och efter den långa lektionen så hade vi lunch. Nu hade jag ätit upp min mat och var på väg mot min hemkunskap som ligger i Gamla stan så jag tar tuben dit när jag var framme vid hemkunskap salen så började vi laga potatis gratäng sedan när vi alla är klara så sätter vi oss vid matbordet och smakar på det som vi har lagat. Efter det har lektionen slutat och vi alla får gå hem. Jag går hem till min kompis för att jag ska sova över. Vi köper chips och godis på coop och äter det när vi har kommit hem så lägger vi oss tidigt eftersom min kompis pappa är sträng vi lägger oss och pratar om hur dagen har varit.

En vanlig dag 2024

En vanlig dag för mig börjar med att jag vaknar upp på morgonen klockan 06:20 därefter klär jag på mig och äter frukost det blev toast idag och jag drack juice till toasten medan jag åt min goda frukost så scrollade jag tik tok. Sen så borstade jag tänderna efter det så gick jag till mitt rum och började spela. När klockan var 07:00 så klädde jag på mig mina ytterkläder och började gå ner till busshållplatsen och det tar ungefär 10 minuter sen så gick jag på bussen och satt jag mig längst bak och fortsätter kolla på tik tok 40 min senare så är jag framme vid Gullmarsplan där jag byter till tunnelbanan mot Hässelby strand. Jag går av vid Slussen och byter mot röda linjen mot Norsborg. Jag hoppar av vid Mariatorget och börjar gå mot min skola som ligger drygt 5 min från Mariatorget. Nu är jag framme vid min skola och klockan är 08:15 och jag börjar om 5 min så jag sätter mig min plats och väntar tills vi ska börja. Jag hade 2 lektioner sen hade jag rast efter rasten så hade vi en lång lektion och efter den långa lektionen så hade vi lunch. Nu hade jag ätit upp min mat och var på väg mot min hemkunskap som ligger i Gamla stan så jag tar tuben dit när jag var framme vid hemkunskap salen så började vi laga potatis gratäng sedan när vi alla är klara så sätter vi oss vid matbordet och smakar på det som vi har lagat. Efter det har lektionen slutat och vi alla får gå hem. Jag går hem till min kompis för att jag ska sova över. Vi köper chips och godis på Coop och äter det när vi har kommit hem så lägger vi oss tidigt eftersom min kompis pappa är sträng vi lägger oss och pratar om hur dagen har varit.

Publicerat

23 februari 2024

Berättat av

Lias

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/06098

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Björngårdsskolan

Klass

6B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!