Mitt Liv

Berättat av Åke

Född 2012. Nya Elementar. 5G.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Den första personen som jag har är min mamma hon är snäll och lagar god mat och är rolig och det tycker jag är hennes bästa egenskap. Hon springer också väldigt mycket och kör ofta fotboll med mig. Min mamma gillar ridning som de flesta i min familj gör som min tvilling syster och min storasyster som jag inte kommer skriva om. Även fast jag är allergisk.

Min pappa är snäll och är väldigt bra i tekniska problem och han gillar och vara ute och han är bra på att laga ugnspannkaka. Han är alltid väldigt aktiv. Min pappa kör också ofta fotboll med mig. Och han gillar basket eftersom han spelade basket när han var mindre.

Min katt stickan är jätte gullig och är busig. Han river och biter mig när han tycker jag är jobbig. Han sover ofta inne i mitt rum på kvällarna och ibland byter han rum under natten. Stickan är svart vit och grå och lite brun på magen. Han är en utekatt så han är ute till halv nio. och sen myser han med oss i tv rummet.

Publicerat

22 februari 2024

Berättat av

Åke

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/01279

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Nya Elementar

Klass

5G

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!