Mitt Liv

Berättat av Felicia

Född 2012. Nya Elementar. 5G.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Mamma: Hon är blond, kort,snäll, hon tror alltid att hon har rätt. Men hon finns alltid där om man behöver prata älskar henne och kommer alltid göra det.

Pappa: Han är brunnet, snäll, gillar att resa mycket det gör jag också. Men båda gillar att spelar kort det är jätte kul tycker båda.

Gustav: Gustav är min bror han bytyder allt för mig han är världens bästa och finaste bror. Man kan alltid prata med honom om det har hänt nåt det tycker jag i bra. Jag och han brukar bråka ibland men vi löser det.

Elsa: Elsa är min hund hon älskar att leka så vi brukar leka tillsammans. Jag brukar kasta en boll eller ett gosedjur då brukar hon ta den och springa iväg det är roligt. Men jag brukar komma i kapp henne men ibland hinner jag inte det.

Mormor: Jag älskar min mormor för att hon är hon men det bästa med mormor e att hon gillar att shoppa som vi brukade göra det men sen gjorde hon sig illa men nu är det bättre så vi ska ha en shoppar dag. Hoppas jag.

Publicerat

22 februari 2024

Berättat av

Felicia

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/01249

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Nya Elementar

Klass

5G

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!