Mitt Liv

  • nätet

  • nätet

Berättat av Lex

Böskolans friskola. 5#.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar upp och äter frukost, det är lite olika vad jag äter men jag dricker alltid juice. Sedan borstar jag tänderna med min eltandborste. Efter det så väntar jag på att mina lillasystrar ska bli klara. Därefter går jag till skolan med mina lillasystrar. Det går ofta ganska fort och jag kommer ofta 5-10 minuter tidigt. Sedan så är det lektion det är olika dag till dag men på måndagar är det först mentorstid. Sedan är det rast i 15 min. 15 minuter senare så är det svenska där vi idag jobbade med adjektiv. Därefter har vi ännu en rast på 20 minuter. Efter rasten är det matte. Sedan är det bamba där vi äter lunch. Efter bamban så är det lunchrast 25 min. Därefter fortsätter skolan tills 14:05. Sedan går jag hem med mina egna ben. Till lägenheten där jag bor med min mamma, pappa, Ella och Lo som är mina lillasystrar. Sedan tar jag mellis och ser på TV. Kanske i 30 minuter och därefter kan jag göra lite olika rita, bygga med Lego eller spela. Jag och min pappa brukar se på hockey under dagen men det kan vara olika tider.

Klockan 18:00 äter jag kvällsmat. Det är olika till mat men på fredagar är det alltid pizza men på måndagar som jag skriver om så är det olika. Runt klockan 19:00 kollar jag i mitt teleskop på månens krater och på Saturnus ibland. Men det är svårt att sikta. Sedan ser jag på tv med familjen. Därefter lägger jag mig och läser. Sedan somnar jag.

Publicerat

20 februari 2024

Berättat av

Lex

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05912

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Böskolans friskola

Klass

5#

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!