Mitt Liv

Berättat av Wille

Född 2012. Insjöns skola. 5B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

05.12.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Spela hockey.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag i samarbete med Nordiska museet

Jag heter Wille Fändriks och är 11 år och bor i Dalarna, Insjön. Jag vaknar senast 06:30 och vaknar när min bror går till morgonfritids. Jag tar pyjamasbyxor och har julfärger och rutiga med en hoodie som är svart och vita strumpor. Sedan äter jag frukost, oftast mjölk med flingor, sedan borstar jag tänderna och går ner och packar frukt när jag ska ha det. Men efter det kollar jag på tv tills klockan är 07:25 och börjar klä på mig ytterkläder och går till skolan.

Jag jobbar hårt på att ha höga betyg och bli bra på hockey så jag kan få gå på hockeygymnasium. Mitt favoritämne är idrott och so.

Efter skolan äter jag mellanmål och fixar mina saker till träningen och sedan skjuter jag skott på mål, sedan kollar jag på tv. Pappa skjutsar mig till hockeyträningen. Jag har 4 träningar per vecka, en träning är fys och is. Jag har också poolspel på helgen.

Vid skärmen kollar jag på film eller Snapchat, Tiktok och svenska lag för att kolla träningarna för träningarna för veckan. Efter träningen äter jag mat och gör disken och vissa dagar när jag inte har träning städar jag hallen hemma. Jag umgås oftast med min familj .

Publicerat

18 februari 2024

Berättat av

Wille

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05862

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Insjöns skola

Klass

5B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!