Mitt Liv

Berättat av Nabila

Född 2012. Nydalaskolan. Femmorna 23/24.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

19.09.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

I skolan tycker jag om Matte och att leka med mina vänner. Jag tycker om att rita och lära mig nya saker. Också att läsa och att titta på teve.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Först så vaknar jag sen går jag till toa. Sen så byter jag mina kläder jag har en blå tröja och svarta byxor på mig ( inte varje dag ) . Sen efter så äter jag frukost och för frukost äter jag en macka med smör, gurka och ost. Efter jag har ätit min frukost så packar jag min väska för att gå till skolan. Efter så tar jag ut min cykel sen så pratar jag med min mamma lite tills det blir klockan 8:00. Jag väntar tills det blir klockan 8:00 är för att det tar mig 10 minuter att cykla till min skola och min skola börjar klockan 8:15. När jag kommer till skolan ser jag mina vänner och jag pratar med de för ungefär fem minuter. Sen så går vi in och idag hade vi SO först och vi lärde oss om Vasa tiden det var spännande. Efter hade vi Engelska vi gjorde GOTW ( Grej of the week) och den GOTW vi hade idag var roligt. Sen så hade vi rast jag och mina vänner lekte Kingout det är jätteroligt sen så hade vi textslöjd och andra saker. Sen så går jag hem från skolan ungefär klockan 14:00. När jag kommer hem så byter jag mina kläder och äter, tittar lite på teve eller om jag har läxa så gör jag de. Efter så sover jag och en ny dag börjar.

Publicerat

13 februari 2024

Berättat av

Nabila

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05810

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Nydalaskolan

Klass

Femmorna 23/24

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!