Mitt Liv

Berättat av Mariame

Född 2012. Nydalaskolan. Femmorna 23/24.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

1. Anas är min nummer ett favorit person. Han har alltid varit där för mig när jag har varit ledsen eller när något har hänt. Jag möte honom i 1:an. Först var det inte en bra start för att han hade haft ett slagsmål med min gamla bästa vän Leith och då blev jag jätte arg på han för att han hade slagit min bästa vän. Men en dag när Leith var sjuk och kunde inte komma, hade jag ingen att leka med. Anas frågade om han kunde leka med mig för att han hade ingen att leka med och inte jag heller. Det var då vi blev vänner. Vi börja leka med att kasta sand på varandra. Vi lekte den leken varje dag. När Leith var tillbaka så fråga jag han om Anas kunde leka med oss, han sa ja. Jag och anas visade han vår lek sen så tyckte han att det var jätteroligt. Jag frågade Leith om jag kunde vara vän med Anas, han sa ja och vi alla börja bli jättenära vänner. Men nu har Leith slutat. Jag och Anas är fortfarande jättenära vänner. Nu har jag känt honom i 4 år.

2. Mouaz är min nummer två favorit person. Jag och han har bråkat med varandra och hatat varandra, men det där var i 3:an. Anledningen jag och Mouaz bråkade var för att han hade loggat in i mitt momio konto. Varför han loggade in var för att jag var den bästa i klassen på momio. Hur han loggade in var jättelätt. Min lösenord och användarnamn var samma sak. Jag blev jätteledsen att han loggade in för att jag hade haft detta kontot jättelänge och jobbat hårt på det. Jag hade 47000 röda diamanter och 3 blåa diamanter. Men när jag loggade in i mitt konto att se vad han gjorde så såg jag att jag hade 0 blåa diamanter och 10000 röda diamanter. Jag sökte på hans användarnamn och jag såg att han hade gett presenter till han som var jättedyra. Efter det så bråka jag och han nästan hela tiden för det minsta sakerna. Men nu är jag och han jättenära med varandra. Jag och Mouaz har känt varandra i 1 år och vi är redan jättenära bästa vänner.

3. Noursham är också min nummer två favorit person. Jag och hon har känt varandra i ungefär 2 år. Jag och Noursham har bråkat i 4:an. Jag ska inte säga vad bråket handla om. Men efter vi bråka sa vi förlåt och blev vänner igen. Under tiden jag och Noursham var vänner blev vi allt närmare och närmare. Jag älskar henne jättemycket. Jag hoppas att jag och Noursham blir aldrig ovänner.

Publicerat

13 februari 2024

Berättat av

Mariame

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/01213

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Nydalaskolan

Klass

Femmorna 23/24

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!