Mitt Liv

Berättat av Rana

Född 2012. Nydalaskolan. Femmorna 23/24.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

1. Naila hon har varit min vän i många år hon har alltid varit med min när jag är arg och lessen hon är en värkligen fin person jag vet it jag kan inte beskriva hur fin person hon är hon är jätte snäll mot alla och min hon är en person och vi samarbetar bra och jag kommer alldrig lämna.

2. Aisha hon är en fantastisk person hon är rolig och är sportig det är roligt att spela med henne basket för hon gör min alltid att skratta hon gör aldrig mig utanför eller nåt hon är en fin person och det är jätte bra att samabeta med henne och jag kommer aldrig lämna.

3. Athena hon har varit en jätte bra vän i dem årerna jag har vari vän med henne hon har varit rolig och gjort mig skratta hon är värkligen en fin person som jag vet att kommer vara där när jag är lessen och arg och kommer aldrig lämna henne.

4. Mohadesa hon har varit en underbar vän som man kan lita på och lyssnar när jag har problem hon brycka också hitta på ide att göra och är en fantastisk person och jag kommer aldrig lämna henne.

5. Angelina hon är en jätte bra vän jag här inte varit vän med henne så länge men om men börja känna henne är hon en fantastisk person som är snäll och bryr säg om alla det är därför jag kommer aldrig lämna henne.

Publicerat

13 februari 2024

Berättat av

Rana

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/01217

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Nydalaskolan

Klass

Femmorna 23/24

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!