Mitt Liv

Berättat av Selena

Född 2012. Nydalaskolan. Femmorna 23/24.

👩‍💻 Berätta om tre personer som är viktiga i ditt liv

Jag har 5 jätte viktiga personer i mitt liv. det är min mamma som heter Fatime, min pappa som heter Reza och mina 3 systrar som heter Sara, Sofia och Selma. Jag älskar min familj väldigt väldigt mycket och kan inte tänka mig ett liv utan de.

Jag älskar min mamma för att hon är snäll åt alla och har ett gått hjärta. Hon tar alltid väldigt bra hand om oss och bryr sig om oss. Men såklart är alla mammor lite stränga men hon är det på bästa sättet. Hon vill alltid vårt bästa och har uppfostrat oss så bra.

Jag älskar min pappa för att han är snäll rolig och omtänksam han vill också såklart vårt bästa och tar alltid bra hand om oss. Vi ser alltid upp till de. Han har ett väldigt gått hjärta också.

Jag älskar min stora syster Sara. Hon är det äldsta barnet i familjen och är 15 år gammal. hon är alltid snäll vi kanske tjaffsar ibland fast vi bryr oss ändå väldigt mycket om varan.

Jag älskar också min andra storasyster Sofia hon och jag är mellan barn. Hon är 12 år gammal. Vi tjaffsar också väldigt väldigt mycket ibland men hon har ett gått hjärta. hon är faktiskt väldigt snäll också.

Vi kan absolut inte glömma min lillasyster Selma som är 10 månader. Hon är verkligen en fin liten ängel. Hon har ett så fint leende att när man ser på henne så blir man helt pigg. hon har lärt sig några konstiga ord. Hon är den absolut gulligaste bebisen jag någonsin har set.

Publicerat

13 februari 2024

Berättat av

Selena

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:3/01201

Insamling

Mitt liv – människorna i mitt liv

Skola

Nydalaskolan

Klass

Femmorna 23/24

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!