Mitt Liv

Berättat av John

Född 2012. Enskedefältets skola. Årskurs 5C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

21.11.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag går på innebandy och skidor

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag brukar vakna cirka 7:30 och klä på mig mina kläder. Sen går jag ner till köket för att göra frukost. Det brukar oftast vara en macka med smör och ett glas juice. Efter det så sätter jag på mig min gröna jacka och mina skor. Sen går jag och hämtar min cykel och cyklar till skolan det brukar ta max 5 minuter.

När jag har cyklat till skolan så låser jag min cykel ,går upp till klassrummet och lämnar in min mobil. Dagen börjar med svenska som är 1 timme och 40 min.

Efter svenskan har vi rast, på rasten brukar jag köra king med mina vänner. Efter rasten har vi Engelska 10:10 till 11:15. Efter har vi SO 11:20 till 11:50 och efter det har vi lunch. Eftersom det är tisdag är det

fisk efter lunchen har vi lång rast och jag brukar köra king då också. Efter rasten så har vi slöjd. På slöjden håller vi på med lådor.

Efter skolan hämtar vi våra mobiltelefoner och våra saker. Efter det går jag och hämtar min cykel och cyklar hem. Hemma så brukar jag spela på min mobil i en timme och sen ungefär kl 5 gör pappa mat och då blir maten färdig halv sex. Maten idag kyckling med potatis. Efter maten brukar jag se på TV och sen brukar jag lägga mig halv 10.

Så här ser min dag ut. Hej då!

Publicerat

12 februari 2024

Berättat av

John

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05772

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Enskedefältets skola

Klass

Årskurs 5C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!