Mitt Liv

Berättat av Leon

Född 2012. Kymlingeskolan. 5A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

21.07.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

en dag i mitt liv

Hej, jag heter Leon Fares. Jag är 11 år och det är fem personer i min familj.Jag gillar att spela fotboll. Jag ska berätta om en sommardag när jag är på semester.

När jag vaknar så brukar jag kolla på mobilen eftersom jag är för trött och sen när jag piggnar till går jag upp. Sedan sätter jag på mig mina favoritkläder, alltså mina Milan kläder.Och sen äter jag frukost. Frukosten brukar vara macka. Sen går jag ner till hotellpoolen med min bästa kompis Dejan(Dejans familj brukar också följa med på semester)Vi brukar hoppa in i vattnet och dyka och köra volleyboll. Och sen går vi upp till mitt hotellrum eftersom mitt brukar vara större än hans. Och sen gick vi med hans familj till en restaurang för att äta, jag åt kebabtallrik. Och sen gick vi till mitt hotell igen för att spela Fortnite. Sen så gick vi till stranden och det är saltvatten så vi flöt väldigt mycket. Sen spelade vi fotboll på sanden. Och sen gick vi till deras gamla stan. Och åt sen gick vi runt och kollade i affärer. Sen gick vi hem och la oss i olika hotellrum.

Den här dagen är från Leon Fares.

Publicerat

9 februari 2024

Berättat av

Leon

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05730

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Kymlingeskolan

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!