Mitt Liv

Berättat av Liam

Född 2011. Insjöns skola. 6.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

04.12.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

heter liam född 11 september 2011 och lskar hockey

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

min dag

Hej, jag heter Liam, jag är tolv år gammal och fyller år den 11 september 2011 och spelar hockey. Jag börjar dagen med att bli väckt av en väckarklocka eller av min bror som hoppar på mig klockan 06,45. Kläderna är svårt att välja men jag brukar ta samma hoodie som jag brukar ta och ett par jeans. Frukost är varierat, en macka eller fil oftast gnäller jag av att det inte finns mackor annars på helgerna bakar jag te kakor och det är ju gott. Då måste man äta för det är jag som har gjort det. Sen går jag till skolan,på sommaren åker jag el-sparkcykel.

vid skolan

vi börjar skolan 08.00 vi har sex lektioner på en dag och vi slutar klockan runt 15.00.nu när man går sexan så är man lite pirig på nationela proven men hitils har det gåt bra. Det är tråkigt för att man slutar så sent. Efter skolan tittar jag på telefon då tittar instagram eller youtube och så tar något litet att äta. och när min bror har kommit brukar vi brottas

Publicerat

15 januari 2024

Berättat av

Liam

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05704

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Insjöns skola

Klass

6

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!