Mitt Liv

Berättat av Hugo

Insjöns skola. 6.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

04.12.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Hugo Buvall och jag bor i insjön. Jag gillar Hockey. Jag gillar att titta på hockey jag gillar att spela hockey jag gillar allt som har med hockey och göra

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Hej, jag heter Hugo Buvall och jag ska berätta om min dag.

Jag börjar dagen av att bli väckt av mamma eller pappa ca 06:50 eftersom bussen till skolan går 07:14. Då har jag ca 25 min till att fixa mig, äta frukost och gå till busshållplatsen. Jag sätter på mig ett par jeans och en hoodie, helst min Las Vegas Golden Knights hoodie som är mitt favoritlag i NHL. Jag går ner till matsalen där mamma oftast har börjat med gröten, jag tar fram smör och salami från kylskåpet, sätter mig vid matbordet och brer 2 eller 3 mackor. Sen går och hämtar gröt i en skål och har på äppelmos.

När jag har ätit upp gröten klär jag på mig och går till busshållplatsen eller får skjuts av mamma eller pappa beroende på när de börjar jobbet.

När jag är framme vid skolan så hänger jag med kompisar och kanske spelar fotboll om fritids har glömt en boll ute dagen innan. Vid 07:55 öppnas skolan och det ringer in, då går vi in och har ca 5 lektioner och slutar runt 15 varenda dag. Då tar jag bussen hem som går 15:15 men den brukar oftast vara sen. När jag kommer hem så plockar jag fram yogurt och macka och sätter mig framför tvn och sätter på någonting på youtube. Jag hinner kolla olika länge beroende på när hockeyträningen börjar. när någon av mina föräldrar kommer hem så har jag redan packat saker till träningen. Jag är och tränar i ungefär 2 timmar så när jag kommer hem så äter jag middag, sen sätter jag mig med min familj och dricker te och kollar på något roligt tv program. Just nu håller vi på att kolla på serien om Börje Salming.

Det är vad jag Hugo Buvall gör på en dag 2023.

Publicerat

15 januari 2024

Berättat av

Hugo

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05708

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Insjöns skola

Klass

6

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!